Et uforglemmeligt ophold på Den Gyldne Hane

Den Gyldne Hane byder på…

Restauranten sørger for lækkerier til ganen der er lavet af sæsonens gode råvarer og serveret i en hyggelig atmosfære. Der er her mulighed for at nyde dagens fisk og på udvalgte datoer den overdådige skaldyrsbuffet. Buffeten byder på alt godt fra havet og bugner med frisk fisk og skaldyr, som kan nydes til en fordelagtig pris i de skønne omgivelser. Har man allerede været forbi fiskehandleren i Odden Havn i løbet af opholdet, byder restauranten også på andre lækkerier der ikke nødvendigvis indeholder ingredienser fra Kattegat. Menukortet favner bredt og det burde her være muligt at tilfredsstille de flestes smagsløg.

Når mørket sænker sig over Den Gyldne Hane…

På den gyldne hanes værelser er der mulighed for at slappe af og nyde udsigten til den hyggelige atmosfære i havnemiljøet samt Kattegat. Her kan man opholde sig helt uforstyrret, da værelset indeholder eget toilet og bade faciliteter. Man har også mulighed for at nyde en god film på værelsets tv eller følge med i hvad der sker ude i verden ved at logge på hotellets gratis Wi-Fi. Dobbeltsengene der er at finde på værelserne, indbyder til en god nats søvn, så den efterfølgende dag igen kan nydes og bruges på at udforske alle de rige oplevelser Sjællands Odde har at byde på.
Den Gyldne Hane

Den Gyldne Hanes omgivelser…

Den Gyldne Hane ligger i Sjællands Odde, placeret mere konkret i Odden Havn. Odden havn er en fiskerihavn, hvorfor der altid fremhersker en spændende og livlig atmosfære. I havnen kan man bl.a. finde et fiskerøgeri, fiskerestauranter og fiskehandlere. På de opsatte borde og bænke er der mulighed for at slappe af og nyde udsigten over Kattegat mens man betragter det livlige havnemiljø og nyder købet hos fiskehandleren.
Fra Den Gyldne Hane er der ikke langt til bl.a. Odsherred Zoo hvor man har mulighed for at betragte alle de spændende og eksotiske dyr. Sommerland sjælland ligger også kun en lille times kørsel fra Den Gyldne Hane og byder på sjove aktiviteter for både store og små. Hvis man hellere vil nyde den lokale natur, byder Sjællands Odde også på lange kyststrækninger der bare venter på at blive udforsket. Kort sagt, ligger Den Gyldne Hane rigtig velplaceret i forhold til de lokale – og mindre lokale – oplevelser Sjællands Odde har at byde på. Og når dagen er omme og fødderne er trætte, tager Den Gyldne Hane sig af sine gæsters behov.